NAJOBSEŽNEJŠI PREGLED PONUDB ZA STAREJŠE

Za vas pregledujemo trg in zbiramo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Kontaktirate jih lahko sami, ali pa za to pooblastite osebnega svetovalca.

Prijavi se na e-novice


INFORMACIJE ZA STAREJŠE

SEZNAMI INFORMACIJ ZA STAREJŠE

Za vas zbiramo in urejamo informacije v pregledne sezname kontaktov. Iščete nastanitvene možnosti zase ali svoje bližnje? Potrebujete pomoč ali nasvet? Na koga se lahko obrnete konkretno v vaši občini, da bi dobili odgovor iz prve roke?

Preglejte in preverite možnosti v naslednjih seznamih. Vedno pa se za pomoč lahko obrnete tudi na uredništvo VARNE STAROSTI, kliknite: TUKAJ

ORGANIZACIJE

Na koga se obrniti, če potrebujete širši pogled, "globalnejšo informacijo"? Navajamo povezave do spletnih portalov Minstrstva za delo, družino in socialne zadeve, Zveze društev upokojencev Slovenije in drugih...

picture

HOTELI ZA STAREJŠE

Stran je v fazi zbiranja in urejanja informacij. 

picture

DNEVNI CENTRI

Dnevni centri so namenjem ljudem, ki težko skrbijo zase in jim hišna opravila vzamejo preveč moči in energije. Starejšim omogoča, da s pomočjo dnevnega varstva čim dlje ostanejo v domačem okolju in morda tako lažje premostijo čas, do sprejema v celodnevno institucionalno varstvo.

picture

NEGOVALNE BOLNIŠNICE

Negovalna bolnišnica opravlja dejavnost zdravstvene nege pacientov, pri katerih je akutno zdravljenje bolezni ali poškodbe končano, vendar zaradi splošnega zdravstvenega stanja potrebujejo zdravstveno nego, ki je še ni mogoče zagotoviti v domači oskrbi.

picture

HOSPIC CENTRI

Kontaktni podatki Hospic centrov po Sloveniji.

picture

CENTRI ZA SOCIALNO DELO

Centri za socialno delo so pravi naslov za pomoč in informacije o vaših pravicah in možnostih pomoči, ki jih nudi država. Sprejmejo tudi vlogo za sprejem v domove za starejše. Ponujamo vam regionalni seznam CSD s kontaktnimi podatki.

picture

DRUŠTVA UPOKOJENCEV

Društva upokojencev so organizirana v Zvezo društev upokojencev Slovenije, ki je nevladna, neprofitna in samopomočna organizacija upokojencev. Njena temeljna skrb sta kakovostno življenje starejših v Sloveniji in medgeneracijsko sožitje ter ohranjanje solidarnosti med prebivalci Slovenije.

picture

MEDIJI ZA STAREJŠE

Poiskali smo medije, ki so specializirani za komunikacijo s starejšo populacijo. Starejšim zanimive teme najdemo na spletnih portalih, v revijah, pa tudi na radiju in TV, seveda...

picture

KORISTNE POVEZAVE

Spletni portali in strani, ki jih nismo uvrstili v nobeno prejšnje poglavje, pa vendar zanimive povezave na tematike, ki so lahko v pomoč marsikomu. Preverite.

picture

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA