VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


NOVA MREŽA ZA PRENOS ZNANJA IN IZKUŠENJ

Na Skupnosti socialnih zavodov Slovenije partnersko sodelujemo pri projektu SOPHIA, katerega cilj je ustvariti mrežo starejših, ki so pripravljeni tudi po upokojitvi nuditi svoje znanje in izkušnje. Mreža bo oblikovana v obliki spletne platforme, storitve pa bodo na platformi lahko nudili na različne načine – preko zaposlovanja, prostovoljnega dela, spletnega svetovanja, mentoriranja mladih idr.

Ta platforma bo zanimiva tako za:
- podjetja, saj bodo preko platforme lahko poiskali ustrezno delovno silo za poln ali skrajšan delovni čas, za sodelovanje na seminarjih, konferencah, delavnicah idr.;
- mlade, saj bodo preko platforme lahko poiskali svoje mentorje, ki jim bodo pomagali na začetku njihove poklicne kariere;
- za vse ljudi, saj bodo na platformi strokovnjaki različnih profilov preko spletnega svetovanja nudili številne nasvete in druge informacije.

Ker želimo na Skupnosti pridobiti informacije o naklonjenosti do starejših in njihovem vključevanju v poklicne in druge aktivnosti tudi po upokojitvi, vas naprošamo, da izpolnite vprašalnik, ki se nahaja na naslednji povezavi:

Odnos do starejših in povpraševanje po storitvah, ki jih nudijo starejši

Vprašalnik je zelo kratek, vaše mnenje pa izjemno dragoceno.

Hvala.


Več: SSZS

 

 

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA