VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


SREČANJE SVOJCEV IN PROSTOVOLJCEV

V torek, 23. maja, je v Pegazovem domu potekalo že tradicionalno srečanje prostovoljcev. Na začetku smo za smeh in dobro voljo poskrbeli zaposleni, ki smo se preizkusili v skeču s pomenljivim naslovom »Za gruntek nam gre«.


Sledila je pogostitev, še prej pa seveda zdravica in tista vsem dobro poznana »kol'ko kapljic, tol'ko let…«.

Srečanje smo nadaljevali s poslušanjem predavanja Danijele Zimšek Kralj iz Zveze društev za socialno gerontologijo Slovenije z naslovom »Postavljajmo meje in jih spoštujmo«. Skozi predavanje smo spoznavali kako postavljati meje, jih spoštovati in kako to v življenju pripomore k bolj odkritim in pristnim medosebnim odnosom ter osebni rasti. Predavanju so se pridružili svojci stanovalcev skupin Zarja in Spominčice, ki so nato prijetno druženje s svojimi dragimi nadaljevali v skupinah. Z veseljem smo se posladkali z odličnimi »kremšnitami«.

Že naslednje popoldne se je na terasi pred domom odvijalo pomladno srečanje Kluba svojcev vitalnih skupin. Dogajanje so popestrile majske igre, v katere so bili vključeni tako stanovalci, kot njihovi svojci. Vsi smo poskrbeli za obilo smeha, dobre volje in tekmovalnega duha, zmagovalci so bili nagrajeni. Kuharji so v živo na terasi poskrbeli, da je kmalu zatem zadišalo iz kotla. Okrepčali smo se z okusno telečjo obaro ter posladkali z jabolčnim zavitkom. Čas je kar prehitro minil in že komaj čakamo kaj lepega nam bo prineslo poletje.


Simona Sajko, socialna delavka pripravnica

Več PEGAZOV DOM

 

 

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA