VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


SREČANJE KLUBA SVOJCEV V PEGAZOVEM DOMU

Preden se v celoti prepustimo dopustniškim sončnim žarkom, smo v Pegazovem domu organizirali srečanje Kluba svojcev negovalnih skupin Mavrica in Modrijani.


Druženje je potekalo v sproščenem vzdušju, ki smo ga popestrili z igro tombole. Stanovalci igro že dobro poznajo, saj jo v Pegazovem domu organiziramo enkrat mesečno in vedno se je udeležijo v velikem številu. Tokrat pa so v igri sodelovali tudi svojci, ki so bili nad pripravo in organizacijo navdušeni. Zmagovalci tombole so tudi tokrat prejeli privlačne nagrade, za kar se zahvaljujemo sponzorjem Steklarni Rogaška Slatina, podjetju Kreativ in Kavarni dobrote OJ. Ob sproščenem klepetu in sladoledu smo skupaj preživeli zabavno popoldne, ki bo vsem ostalo v lepem spominu.

Anica Vreže, socialna delavka

Več PEGAZOV DOM

 

 

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA