VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


SIMBIOZA VABI NA BREZPLAČNE PROGRAME

Medgeneracijski center na Dunajski 22


Prvi spomladanski mesec prinaša veliko novih doživljajskih delavnic v medgeneracijski center Simbioza! V mesecu marcu boste lahko spoznali lepote Avstralije (potopisno predavanje), ponovno se pa vračata delavnici Možganski fitnes ter Začetni tečaj pametnih telefonov! Prav tako bomo sredi meseca otvorili novo razstavo naših udeležencev tečaja Umetnostne zgodovine, poučili se bomo pa tudi o uporabi eteričnih olj za domačo uporabo! Preverit celoten koledar aktivnosti in bodite aktivni z nami! Vse aktivnosti so brezplačne, na delavnice se je potrebno predhodno prijaviti (040 336 311).

Simbioza BTC City Lab


Simbioza BTC City Lab vabi tudi v marcu na brezplačne delavnice digitalnih veščin - od pametnih telefonov, računalnikov, tablic, pa vse do iger prek virtualne resničnosti in interaktivnih tal! V marcu prav tako pričnemo z osvežitvenimi tečaji, na katerih bomo praktično obnovili že doseženo znanje iz tečajev. Poleg tega nas čaka še nekaj tematskih delavnic, kot so Objava oglasov na spletu, Virusi in varnost in Skype delavnica. Seveda ne gre brez druženja in Zabave za vse generacije ter kuharske delavnice Kuhajmo skupaj. Vse to in še več se bo odvijalo v BTC, Hala D (stavba Emporium, kletna etaža). Preverite koledar aktivnosti in se nam pridružite! Vse aktivnosti so brezplačne, na delavnice se je potrebno predhodno prijaviti (040 778 475).

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA