VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


PUSTNI TOREK V PEGAZOVEM DOMU

Pustni torek v Pegazu je potekal v znamenju smeha, pustnih norčij ter v mamljivih vonjavah sveže pečenih krofov.

 

Otvoritev Pegazovega pustnega karnevala je potekala precej neobičajno- obiskalo nas je namreč pleme Pegazú iz daljne Afrike. V spremstvu afriških žena je bil njihov vodja Šaman, ki je odganjal zle duhove. S plesom ob ognju in glasnimi tolkali so se predstavili na vseh skupinah. Na karnevalu, ki je sledil se je predstavilo še drugih pet skupin, ki so se potegovale za najboljšo masko doma. S kreativnostjo so nas navdušili prav vsi! Skupina Spominčice, kot vremenska napoved, skupina Zarja, kot cvetoče Sončnice, združene skupine Ob potoku, Rožmarin in Ena A, kot pletilje ter združeni skupini Modrijani in Mavrica, kot Pegazove muce. Prvo nagrado je dobila skupina Spominčica, ki so napovedali, da bo vremenska napoved v letu 2019 sončna. Zabava in ples ter vriskanje je potekalo še dolgo v popoldne.

Valentina Jecl, delovna terapevtka

Več: PEGAZOV DOM

 

 

 

 

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA