VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


PRIJATELJI V PEGAZOVEM DOMU

V ponedeljek, 23.oktobra, so nas obiskali ljudski pevci Prijatelji iz Šmartnega ob Paki.Prijatelji so družinsko prijateljska skupina, ki deluje od leta 1993. Njihovo poslanstvo je ohranjanje ljudske pesmi, ki so se jih naučili od svojih prednikov. V posebno veselje jim je, da jim je uspelo svoje veselje do ljudske pesmi prenesti tudi na svoje otroke. To je najlepša popotnica, ki so jo dali otrokom in tudi upanje, da naša pesem ne bo zamrla.

Za nas so pripravili prijeten program. Sami in tudi skupaj s stanovalci so prepevali ljudske pesmi. Nekatere so šle žal že v pozabo. Da pa je bil program bolj zabaven, je poskrbel harmonikar Marko.

S svojo srčnostjo, dobro voljo in predanostjo ljudskemu petju, so nam polepšali popoldan.

Mojca Lukić, dipl. med. sestra

VEČ: PEGAZOV DOM

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA