VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


PREDPRAZNIČNI OBISKI V PEGAZOVEM DOMU

Stanovalci doma v večini ne morejo v tem zimskem času na Evropsko ploščad ali na koncert, zato prihajajo glasbeni gostje v naš dom. Na ta način stanovalci ostajajo v toku dogodkov, ki se odvijajo v kraju.

To nam je omogočeno zaradi velikega posluha organizatorjev in tudi samih glasbenih izvajalcev, za kar se vsem iskreno zahvaljujemo.S posebnim navdušenjem smo pričakali Isaca Palma, ki je vse očaral s svojim izjemnim glasom, malo nenavadno a simpatično slovenščino. Isac prihaja iz Argentine in vsi ga spremljamo na njegovi hitro vzpenjajoči se glasbeni poti. Kljub vsem uspehom je Isac zelo preprost, a srčen pevec. Pravi, da je srečen, če druge osrečuje s svojim petjem. Tudi naši stanovalci so bili srečni ob poslušanju njegovega izjemnega petja.

Precej drugo zvrst glasbe pa so nam pričarale tri lepe mladenke, sestre Mihaela, Katja in Veronika. Dvojčici Mihaela in Katja na kitari in bas kitari, Veronika pa na harmoniki, so navdušile s petjem, izgledom, obleko, postavo…paša za oči , še posebej za moški del stanovalcev. Ansambel se imenuje »Me tri do polnoči«. Ime je bojda nastalo v času, ko so bile še mladoletne in niso smele ostajati zunaj dlje kot do polnoči. Ampak zdaj temu ni več tako in dodajajo: Me tri do polnoči , pa če je ura dve ali tri…

Kristina Kampuš, direktorica

VEČ: PEGAZOV DOM

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA