VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


PESTRO KULTURNO DOGAJANJE V PEGAZU

Kljub praznikom smo imeli v Pegazovem domu pestro dogajanje. V preteklih dneh so nas obiskale Zveneče Jelše, ki jih vodi Jasmina Levičar. V Pegazu prebiva njen stric Maks, ki je dopolnil 78 le pripravila mu je izjemno doživeto praznovanje, na katerega smo bili povabljeni prav vsi. Bilo je čudovito dopoldne, napolnjeno s čustvi, tako, da smo jokali, se smejali in vriskali.Kje je meja, je naslov predstave, ki so jo v našem domu uprizorili člani Društva upokojencev Podčetrtek. Stanovalci so bili navdušeni predvsem nad dinamičnostjo predstave, kajti videli smo lahko petje, ples in odlično igro. Bilo kar 19 članov društva, od tega jih je bila večina v vlogi igralcev v predstavi, nekaj v vlogi pevcev, ki so zapeli med predstavo in plesalcev, ki so na koncu zaplesali tudi z našimi stanovalci. Naša dvorana je bila napolnjena do zadnjega kotička in slišati je bilo veliko smeha. »Še več takšnih prireditev!« so ob koncu povedali zadovoljni stanovalci.

 Mateja Fidler, Valentina Misja- delovni terapevtki

Več: PEGAZOV DOM

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA