VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


PEGAZOV PUSTNI KARNEVAL ODGANJA SNEG

Pust je praznik z dolgoletno tradicijo, tudi pri nas vsako leto s pustnimi maskami odganjamo zimo in sneg. Vzdušje je bolj veselo, razigrano, za tren celo bolj glasno in smejoče, kot ponavadi - tako je bilo tudi 13.2.2018 v Pegazovem domu. 

Na pustni torek je že zgodaj zadišalo po slastnih krofih, ki so jih pripravljali naši stanovalci in gospodinje. Otvoritev Pegazovega karnevala je naredila fina gospoda, ki je prišla iz Italije. Po domu so se sprehodile Benečanke s Casanovo. Za tem se je predstavilo še pet skupin, ki so tekmovale za nagrado najboljše maske doma. Kostume so kreativno ustvarili sami.

Skupina Spominčice so se predstavile z unikatnimi kostumi srčkov, skupina Zarja so  predstavljali norčave klovne, združene skupine - Ob potoku, Rožmarin in Ena A so predstavili značilno jesensko delo Štajercev – trgatev,  združeni skupini Modrijani in Mavrica pa so nas zaradi svojih kostumov popeljali v poletje, ob morje, bili so namreč mornarji. Prvo nagrado so letos prejeli trgači grozdja. Bilo je prav razigrano, dobre volje in krofov polno rajanje, ki je potekalo še dolgo v popoldan.

Nina Ivič- socialna delavka,

Valentina Misja- delovna terapevtka

VEČ: PEGAZOV DOM

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA