VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


PEGAZOV DOM V MOZIRSKEM GAJU

V petek, 21. 04. smo se stanovalci doma in zaposleni - navdušeni ljubitelji cvetja,  odpeljali na izlet v park cvetja v Mozirski gaj.  Čeprav je bila vremenska napoved slaba, nam je bilo nebo in lepo vreme naklonjeno. Sprehodili smo se po parku cvetja in uživali med  prelepimi, pisanimi zasaditvami tulipanov, ki so se bohotili v vsej svoji veličini in raznovrstnih barvah. Bili smo si enotni, da  park cvetja Mozirski gaj iz leta v leto dobiva lepšo podobo.Takšen izlet bi z veseljem še ponovili. Izlet smo zaključili, z zelo okusnim kosilom v grajski kleti Hofrain v Grmovju, kjer so nas postregli s pristno domačo hrano.

Strokovna vodja gospa Nevenka nam je prijazno predstavila zgodovino in delovanje zavoda. Nekateri pa smo si na koncu še ogledali Dom Nine Pokorn, ki ima v lasti grajsko klet. Pot smo si krajšali s pripovedovanjem vicev, ki jih je največ povedala kar naša direktorica, za petje in dobro voljo pa smo poskrbeli, vsi udeleženci ob spremljavi harmonike z našo gospo Marinko.

Gospod Kukovič je povedal, da je bilo vreme za izlet kot naročeno in ne bi moglo biti lepše, bila je zelo okusna hrana in všeč mu je bilo, da je direktorica prepevala z njimi in povedala veliko smešnih vicev.

Gospa Just je povedala, da so ji bili zelo všeč tulipani, ki so bili različnih barv. Na izletu je bilo prijetno vzdušje z veliko petja in dobre volje.

Gospa Mrkša je povedala, da je bilo toliko lepih rožic, da ni vedela kam bi pogledala. Zelo je bila na navdušena.

Gospa Krumpak je povedala, da ji je bila všeč celotna organizacija izleta, da so že na avtobusu izvedeli veliko podatkov o krajih skozi katere so se peljali, tudi v Mozirskem gaju smo imeli dobro vodenje. Vse je potekalo tekoče in brez zapletov.

Gospod Pintar je dejal, da je res ponosen na vse tiste, ki se trudijo in urejajo  Mozirski gaj in da so ga v celoti obnovili po groznih poplavah, ki so bile leta 1990. Mozirski gaj je pravi biser Slovenije.

Eva Rožencvet, delovna terapevtka pripravnica

VEČ: PEGAZOV DOM

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA