VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


PEGAZOV DOM PRAZNUJE 13 LET!

Življenje je tako kratko, da velja praznovati vse praznike. Tako menijo mnogi, tudi mi. Letošnje praznovanje 13. obletnice doma smo pripravili slovesno, spet nekoliko drugače, kot vse ostale.V torek, 2. aprila, smo praznovali  na skupinah stanovalcev z demenco. Celotno vodstvo doma je skupaj z zaposlenimi na skupini pripravilo slavnostno kosilo, ki je potekalo ob spremljajočem glasbenem programu Zale Černogoj na harmoniki in pevke ter kitaristke Elizabete Novak.

Največja zabava je bila v sredo, 3. aprila, ko so se skupaj zbrali stanovalci in stanovalke vitalnih skupin, 1A, Rožmarin in skupina Ob potoku. Kosilo smo postregli v skupni jedilnici, vodstvo doma v razširjeni sestavi je bilo ta dan kot strežno osebje, kot pika na I pa so bile tri domače, okusne in izjemno lepo dekorirane torte, ki so jih prav za to priložnost spekle gospodinje, vsaka za svojo skupino. Prva je zarezala v torto skupaj z direktorico stanovalka ga. Božena, ki je v domu od prvega dne, torej vseh 13 let, na kar smo še posebej ponosni. Z glasbenim programom so nas tokrat razveselili osnovnošolka Džana ter Simon Plemenitaš na harmoniki in njegova žena Anja na kitari. Vzdušje je bilo prijetno, veselo, stanovalci so ob odlični glasbi zaplesali, zapeli in na koncu je za zaključek poskrbela še naša neumorna Marinka, ki se je ob odsotnosti svoje harmonike usedla kar za klavir.

Trodnevno praznovanje smo zaključili v četrtek na skupinah Mavrica in Modrijani. Ob slavnostnem kosilu sta nam družbo delala Tilen Anderlič s harmoniko in Vid Hajder s kitaro.

Stanovalci so bili polni prijetnih vtisov, bilo je lepo.

Kristina Kampuš, direktorica

Več: PEGAZOV DOM

 

 

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA