VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


PEGAZOV DOM PRAZNOVAL 11. OBLETNICO

V Pegazovem domu smo se odločili, da bomo 11. obletnico praznovali drugače, kot smo vse doslej. Naša želja je bila, da imajo največ od praznovanja naši stanovalci. Praznovanje je potekalo prisrčno, zabavno in v veliko zadovoljstvo stanovalcev doma.Celotna vodstvena ekipa – direktorica, vodja ZNO, socialna delavka, fizioterapevt, delovna terapevtka in šef kuhinje smo se vsak dan posvetili eni gospodinjski skupini.

Zjutraj, od 7:30 dalje, smo pripravljali zajtrk, ki je bil seveda drugačen, kot so sicer. Direktorica je pekla palačinke, za katere smo zaposleni prinesli domače marmelade. Šef kuhinje je pripravljal omlete po želji, jajčka z ocvirki, brez, fizioterapevt Ivan je bil glavni pri pripravi toplih sendvičev, vsi ostali so poskrbeli še za druge dobrote - pršut z melono, šunko,  sveže stisnjen pomarančni sok in druge napitke idr. ter postregli stanovalcem. Stanovalci so bili prijetno presenečeni.

Po obilnem zajtrku je pod vodstvom fizioterapevta sledila skupna telovadba, da smo porabili nekaj pridobljenih kalorij. Za tem smo organizirali kviz, na koncu je sledilo še največje presenečenje. Naša ekipa se je prelevila v igralce. Uprizorili smo pravo družinsko komedijo, v kateri je »grunt od stare mame prešel v tuje roke, ker so se lastni otroci prikazali le za furež in Veliko noč«. Stanovalci so bili navdušeni in do solz nasmejani.  K praznovanju spada še zdravica. S penečim vinom, jagodami in pesmijo smo nazdravili 11. obletnici Pegazovega doma.

Največja vrednost za stanovalce je, da smo vse to pripravili mi, njihova druga družina, v mnogih primerih pa tudi edina.

Kristina Kampuš, direktorica

Več: PEGAZOV DOM

 

 

 

 

 

 

 

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA