VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


PEGAZOV DOM: PESTER ZAČETEK LETA

Sveti trije kralji je  praznik, ki se vsako leto 6. januarja praznuje v spomin prihoda treh kraljev: Gašperja, Mihe in Boltežarja. V ta namen so nas tudi letos obiskali koledniki iz Kostrivnice.

Stanovalci so jih nestrpno pričakovali, kajti s svojim prihodom naznanijo začetek leta. S kadilom so blagoslovili skupine, jim zaželeli srečno novo leto ter skupaj s stanovalci zapeli Sveto noč. Koledniki so pravi veseljaki, zato so na koncu obiska zaigrali poskočne pesmi in ob zvokih harmonike so naši stanovalci z veseljem zaplesali.

Teden se je pestro nadaljeval, saj smo v Pegazovem domu gostili Pevski zbor Terme Olimia. Gospa Božena je o njih dejala: » Imajo prečudovite glasove, peli so slovenske narodne pesmi, ki jih redkeje slišimo, kar je bilo prav posebno. Črni kos je pesem, ki mi je ostala najbolj v spominu, rada sem jo pela kot otrok. Naj še pridejo, res smo jih bili veseli«!

Valentina Jecl, delovna terapevtka

VEČ: PEGAZOV DOM

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA