VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


PEGAZ: PRAZNOVANJE DNEVA STAREJŠIH

Staranje je naraven proces, staramo se živa bitja in stvari. Za lepše in bolj srečno življenje je pomembno, da si mlajši in starejši prisluhnemo in se med seboj povežemo.


V kulturnem programu ob dnevu starejših smo zajeli prav to - povezanost mlajših in starejših generacij. Najprej nas je pozdravila direktorica Kristina Kampuš, ki je poudarila kako pomembno je, da praznujemo takšne praznike, da se zavedamo, kako veliko se lahko naučimo od starejših in predvsem, da smo starejšim hvaležni za vse, kar so v svojem življenju naredili dobrega. 

V pestrem programu smo slišali kantavtorja Daniela Artička, ki nam je predstavil svojo avtorsko glasbo ter postregel tudi s slovenskimi zimzelenimi. Otroci vrtca Izvir so nam zaplesali ob pesmi Sreča na vrvici, zrecitirali pesmico Nova pravila ter zapeli pesem Sonce. Ob koncu je zapel še domski pevski zbor, ki se je v tem tednu udeležil 25. Revije pevskih zborov stanovalcev.


Nato je sledilo druženje ob dobrotah iz naše kuhinje in ob pesmi, ki je odmevala še pozno v popoldne.


Valentina Jecl, delovna terapevtka

VEČ: PEGAZOV DOM

 

 

 

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA