VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


KOMEDIJA V NAREČJU V PEGAZOVEM DOMU

Člani KD Zibika so nas pod vodstvom Helene Rančigaj  13. oktobra razveselili s komedijo - T. Lapajne "Pa ne tukaj Janez". Stanovalke in stanovalci so se imeli priložnost dodobra nasmejati prigodam v podeželski Zibiki, kamor sta zašli dve ljubljanski damici in hitro naredili zmešnjavo, ki pa se je srečno razpletla.
Božena Bofulin: »Zelo, zelo so bili vsi odlični, vidi se, da so skoraj profesionalci. Helena čudovito poje in vsi ostali tudi. Mož Vlado je uredil tehnični del s kulisami. Najlepše hvala vsem in se še priporočamo«.

Angela Senica:« Najbolj mi je bilo smešno, ko je Marička rekla, da je bil njen pokojni mož vedno zelo zaposlen in nikoli ga ni bilo doma.  Ko je umrl pri sosedi je zdravnik rekel, da je bilo zaradi izčrpanosti.«

Mirko Ogrizek:« Vsi smo bili presenečeni, kako so se lepo naučili in nastopali v narečju in še petje je bilo prekrasno.  Rančigajevi so zelo sposobni… naj še pridejo kdaj!«

Marija Plemenitaš: » Vem, da ima v Zibiki igra dolgo tradicijo – poleg gledaliških iger so daleč naokoli poznani tudi po kmečkih šaljivih igrah.«

Julijana Just: »Petje mi je bilo zelo všeč.«

Anton Kukovič: »Rdeči plašč je zakrivil ljubosumje in zmedo, ki pa je imela srečen konec.«

Predstava » Pa ne tukaj Janez« se dogaja v današnjem času in kljub svoji preprostosti pred nas razgrinja kar nekaj dilem, ki spremljajo sodoben svet. Med sabo se prepletajo kmečko okolje  ter ljudje iz mesta, ki prinašajo na podeželje svojstven nemir. Govorjena beseda se prepleta s petjem in v dogajanje vključuje tudi gledalce.

Helena Rančigaj, Urška Pevec, Jan Planinšek, Matej Orač, Martina Rančigaj Žabkar, Urša Ketiš, Tina Krivec, Hubert Krivec, Rok Dolinšek, Gašper Krivec in Vlado Rančigaj so nastopajoči in sodelujoči, ki si zaslužijo velik aplavz!

Mateja Fidler, delovna terapevtka

VEČ: Pegazov dom

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA