VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


KLIMATSKE NAPRAVE: DOBRO JE VEDETI

Zveza potrošnikov Slovenije na www.zps.si omogoča brezplačen dostop do primerjalnega testa KLIMATSKIH NAPRAV in brošure Kaj je dobro vedeti pred nakupom. Potrošnike, ki bodo na podlagi testa in nasvetov izbrali na ZPS testu dobro ocenjeno klimatsko napravo, bodo tudi nagradili.Na ZPS so sicer pred začetkom poletja načrtovali izvedbo prvega skupinskega nakupa klimatskih naprav v Sloveniji, vendar v pogajanjih s ponudniki niso prejeli ponudbe, ki bi ustrezala pogojem, ki so jih za ponudnike oblikovali z namenom, da bi potrošnikom zagotovili ugoden nakup na testu ZPS dobro ocenjene klimatske naprave.

Na ZPS so za vse potrošnike, ki se odločajo za nakup klimatske naprave, pripravili koristne informacije, ki jim bodo omogočile informiran nakup kakovostnega izdelka. Da bi jim olajšali izbiro in odločitev, so pripravili e-brošuro s koristnimi nasveti, od tega, kakšna naj bo moč klimatske naprave glede na prostor, zakaj je pomembna pravilna montaža zunanje in notranje enote, do tega, kdaj ogrevati s klimatsko napravo, kako poskrbeti za ustrezno vzdrževanje ipd. Brošura je brezplačno dostopna na www.zps.si. Na tej povezavi so brezplačno dostopni tudi aktualni rezultati ZPS testa klimatskih naprav. Izkazalo se je, da so velike razlike v ceni večinoma z razlogom. Za klimatsko napravo z oceno dobro boste morali odšteti najmanj dobrega tisočaka – strošek montaže je že vključen v ceno.

Zakaj se sploh odločiti za nakup klimatske naprave

Klimatske naprave so v vročih poletnih dneh in nočeh najbolj učinkovit način hlajenja, v prehodnih obdobjih pa se izkažejo tudi kot energijsko učinkovit način ogrevanja.

Ni vsaka klimatska naprava dobra in ustrezna za vaš dom!

Pravilna izbira klimatske naprave je odvisna od velikosti prostora, njegove osončenosti, števila oken in vrat, kakovosti izolacije in polnosti prostora. Zato na ZPS svetujejo, da skrbno preberete brošuro na www.zps.si in izberete napravo, ki bo ustrezala vašemu domu.

ZPS nagrajuje kupce dobro ocenjenih klimatskih naprav

Vsi potrošniki, ki bodo med 1. junijem in 1. oktobrom 2018 kupili katerokoli klimatsko napravo, ki je na primerjalnem testu ZPS prejela oceno vsaj »dobro« ali več (skupna ocena več kot 60), bodo prejeli darilo Zveze potrošnikov Slovenije: 2 številki revije ZPStest (nečlani), članom ZPS pa bodo brezplačno podaljšali članstvo za dva meseca.  

Več na: https://www.zps.si/index.php/clear-2-0/9086-prijetno-udobno-in-ugodno       

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA