VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


PEGAZ: ZABAVA IN IZLET V MARIBOR

V petek, 11.5.2018 so se stanovalci Pegazovega doma zabavali z ansamblom Mladi upi. Pelo se je, tudi plesalo, ni manjkalo smeha in dobre volje, za kar so člani ansambla zelo dobro poskrbeli. Urica dovršenega in sproščeno obarvanega programa je hitro minila, poslovili pa smo se z obljubami, da se še kdaj podružimo in poveselimo.Izlet stanovalcev je pomemben dogodek, zato ga vsi skupaj nestrpno pričakujemo. Letos smo se odločili, da se odpravimo proti štajerski prestolnici, Mariboru. V sredo 16. maja, nas je na avtobusu prijazno pozdravila vodja zdravstvene nege in oskrbe Irena Strašek, ki nam je zaželela  dan poln lepih doživetij. V mestnem parku nas je ob paviljonu prijazno sprejela vodička Danica. Sprehodili smo se do Frančiškanske cerkve v centru, kjer nas je pričakal mestni turistični vlakec s katerim smo se popeljali skozi Maribor. Ogled znamenitosti je več čas spremljal prijeten glas vodičke Danice, ki nam je predstavila Maribor nekoč in danes.

Ob vožnji domov smo bili že vsi malce utrujeni, a pot nam je s harmoniko krajšala Marinka Mastnak. Skupaj smo prepevali ljudske pesmi. Vtisi iz lepega izleta še vedno odmevajo med nami.

Valentina Misja in Nina Ivič, pripravnici

Več: PEGAZOV DOM

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA