VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


DOBRO VZDUŠJE NA KORUZNEM PIKNIKU

V zunanjem atriju, kjer je veliko zelenice in v vročinskem valu zelo iskane sence, smo pripravili koruzni piknik. Letos je koruza zelo hitro dozorela in nismo želeli zamuditi primerne. Zaposleni smo prinesli mlečno koruzo, ki smo je nekaj skuhali in nekaj spekli na žerjavici, veliko stanovalcev pa se je razveselilo tudi kokic.

Gospod Matevž je odšel v bližnji gozd in pripravil palice na katere smo nataknili stroke koruze. Stanovalci in stanovalke so z veseljem zličkali koruzo, hišnik Tone je zakuril ogenj in skrbel za varnost pri pečenju. Pojedina je potekala ob poslušanju in petju narodnih pesmi ob spremljavi harmonikarke Marinke ter domskega pevskega zbora. Kljub vročini je bilo vzdušje na pikniku zelo razigrano, tako, da smo tudi zaplesali.

Mateja Fidler, delovna terapevtka

VEČ: Pegazov dom

 

 

 

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA