VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


BOGATO FESTIVALSKO DOGAJANJE NA F3ŽO

Oktobra bo v Ljubljanskem Cankarjevem domu ponovno potekal Festival za tretje življenjsko obdobje, ki ga je samo lani obiskalo več kot 17.000 obiskovalcev, na  njem pa je sodelovalo več kot 3.000 posameznikov.


Na kar dveh odrih se bo predstavilo več kot 70 društev upokojencev z vse Slovenije. Potekali bodo folklorni, orientalski, plesni nastopi, pevski nastopi zborov društev upokojencev, osnovnih in srednjih šol  ter kratke gledališke igre.

Tradicionalno bo na festivalu potekal izobraževalni program v kar treh predavalnicah in v Odprti delavnici. Program se bo tako dotaknil tematike zdravja in aktivnega preživljanja prostega časa, socialne oskrbe, ustvarjalnosti, izobraževanja, dietetike, demence in veliko drugega, potekal pa bo tudi bogat otroški oz. medgeneracijski program.

Sodelovanje na festivalu pa je do danes potrdilo tudi več kot 120 razstavljavcev, ki bodo obiskovalcem kot vsako leto ponudili aktualne vsebine in številne pomembne informacije.

V okviru festivala bo 3. oktobra 2018 potekala tudi konferenca ITHACA, kjer bodo različni govorci, predstavniki projektnih partnerjev ter vabljeni govorci, predstavili  dobre prakse in smernice, ki jih pri svojem delu uporabljajo za oblikovanje učinkovitih ekosistemov na področju zdravstva in oskrbe.

 

 

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA