VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


AKTIVNO VARSTVO ZA ZUNANJE UPORABNIKE

Vabljeni na Dan odprtih vrat, v okviru katerega bo potekala predstavitev programaDEOS center starejših Medvode
odpira vrata zunanjim obiskovalcem. Program Aktivno varstvo je namenjen vsem starostnikom, ki zaradi nesamostojnosti pri osnovnih dnevnih opravilih potrebujejo strokovno pomoč. Program poteka v času dnevne odsotnosti svojcev do največ 9 ur/dnevno oziroma med 7.00h - 16.00h in je namenjen izključno zunanjim uporabnikom, ki delno še lahko bivajo v domačem okolju.

Program se izvaja pod strokovnim vodstvom v okviru vnaprej opredeljenega tedenskega urnika. V sklopu urnika Aktivnega varstva se dvakrat tedensko izvaja tudi program Aktiven dan, ki se izvaja v sodelovanju z Zavodom AS, Fitnes kliniko in Fakulteto za Šport, Univerze v Ljubljani.

Dan odprtih vrat bo potekal v torek, 30.1.2018, v DEOS centru starejših Medvode, med 10.00 in 12.00 uro. V tem času boste imeli priložnost brezplačno preveriti, ali program ustreza potrebam in željam starostnikov, prejeli svetovanje glede vključevanja v program in uredili prijavo.

Za več informacij in brezplačno svetovanje glede vključevanja v program in urejanja prijave pokličite na 080 2737 oziroma pišite na infotockaping@deos.si

 


Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA