VSE KLJUČNE NOVICE NA ENEM MESTU

Vedno sveže novice, ki Vas obveščajo o vseh novih dogodkih in informacijah.

Prijavi se na e-novice


12. OBLETNICA PEGAZOVEGA DOMA

Prireditev,  ki je bila 4. aprila, smo želeli s posebno noto posvetiti našim stanovalcem. To smo uresničili tako, da so v programu nastopali otroci, vnuki in nečaki zaposlenih v Pegazovem domu. S tem smo želeli vsem stanovalcem sporočiti, da smo res ena velika družina, družina, v kateri je več generacij, ki se medsebojno spoštuje, si pomaga in deli vesele trenutke.

Bilo je glasbe, plesa, recitacij, vsakega ravno prav. Posebnost letošnjega praznovanja pa je bila tudi ta, da so stanovalci doma v mesecu marcu napisali svoje želje in jih oddali v posebne skrinjice na skupinah. V vodstvu doma smo se namreč odločili, da ob naši 12. obletnici izpolnimo stanovalcem želje, ki jih sicer ni mogoče vključiti v dnevni ritem delovnega procesa. Želje stanovalcev so bile zanimive, npr. obisk Bleda, masaža celega telesa in pedikura, »šteka« cigaretov , kosilo pri Jurgu, obisk koncerta vokalistov v Stožicah, slišati valček »Na lepi modri Donavi, sprehod po Rogaški in sladica v hotelu Sava, nastop Čukov v Pegazovem domu….itd.

Na sami prireditvi smo iz vsake gospodinjske skupine izžrebali nekaj želja, ki jih bomo zaposleni skušali uresničiti čimprej, v okviru možnosti pa bomo pogledali tudi preostale, neizžrebane želje.

Z vrednotami, ki se jih trudimo upoštevati pri našem delu -  spoštljivost, prijaznost, odgovornost, poštenost in inovativnost - ustvarjamo življenje in utrip v Pegazovem domu in z njimi bomo izpolnjevali tudi želje naših stanovalcev ob 12. obletnici.

Kristina Kampuš
direktorica

Več: Pegazov dom

 

 

 

Oops! Something went wrong

Arhiv novic Nazaj na vstopno stran

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA