SLUŠNI APARATI AUDIO BM – VEČ ZA VAŠ SLUH

Smo pogodbeni dobavitelj za slušne aparate Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije in nudimo visokokakovostne slušne aparate UNITRON in SONIC, ter še mnogo več. Pri nas se srečujejo tradicija priznanih proizvajalcev in naša mladost.

Prijavi se na e-novice


SMO PRAVI NASLOV ZA SLUŠNE APARATE IN TEHNIČNE PRIPOMOČKE. PRI NAS JE BOLJŠI SLUH DOSTOPEN VSEM!

 

V ponudbo uvrščamo sodobno tehnologijo slušnih aparatov, tudi za modele slušnih aparatov, ki sodijo v cenovni standard (so brez doplačila). Na področju zagotavljanja kvalitetne in dostopne oskrbe s slušnimi aparati in tehničnimi pripomočki premikamo mejnike.

Dobro delovanje slušnih aparatov in polževih vsadkov omogočajo kvalitetne baterije. Nudimo original nemške baterije za slušne aparate in polževe vsadke PowerOne (skupina Varta), kot tudi kakovostne baterije DURACELL. Z raznovrstnimi izdelki za nego ter vzdrževanje slušnih aparatov francoskega proizvajalca Mg Développement tudi skrb za čistočo in vzdrževanje ne predstavlja nobenih težav.

Da do težav z naglušnostjo zaradi izpostavljenosti hrupu sploh ne pride svetujemo uporabo individualno izdelanih ščitnikov sluha. V AUDIO BM imamo Certifikat za proizvodnjo DLO zaščite sluha, ki ustreza najvišjim standardom. Z Voda X mehkimi čepki izdelanimi po meri ali trakom za ušesa EAR BAND-IT se lahko zaščitite pred močenjem sluhovodov.

Naj izpostavimo našo dostopnost. Zlahka so dostopne naše lokacije AUDIO BM centrov za slušne aparate, kot tudi naše usluge. Da je preizkus sluha in kateregakoli slušnega aparata dostopen, omogočamo brezplačno informativno testiranje sluha in Unitron Flex:trial brezplačni preizkus slušnih aparatov (edinstveno v Sloveniji). Individualno svetovanje ob izbiri slušnega aparata je zagotovilo, da boste ponovno poslušali s pravilno izbranim slušnim aparatom, ki bo primeren za vaše želje in potrebe.

Ne spreglejte posebno ugodne ponudbe baterij in tehničnih pripomočkov v AUDIO BM spletni trgovini.

V središču našega delovanja so vedno ljudje. To velja tako za naše cenjene stranke - uporabnike slušnih pripomočkov, sodelavce, kot tudi za poslovne partnerje. Ker tako želimo delovati tudi v prihodnje se intenzivno posvečamo trajnostnemu strokovnemu in osebnostnemu razvoju.

 

VABLJENI V AUDIO BM SLUŠNE CENTRE

KAJ DELAMO?

Portal VARNA STAROST je informativni spletni portal in hkrati osebno svetovalni servis za starejše in njihove svojce. Zbiramo, urejamo in posredujemo informacije o ponudbah namenjenih starejšim. Obenem pa nudimo pomoč na osebni ravni: s pomočjo pravnih, nepremičninskih in finančnih svetovalcev iščemo najboljše rešitve. Projektiramo varno starost. Za vas.

Več informacij

PREGLED STORITEV

- svetovanja namenjena starejšim (in svojcem)
- analize nastanitvenih možnosti - posredovanje informacij o domovih upokojencev, varovanih stanovanjih, pomoči na domu, ipd.
- pomoč pri uveljavljanju pravic
- posredovanja strokovnajkov s področij prava, nepremičnin in upravljanja financ
- pomoč pri dokumentaciji in upravnih poslih

Več informacij

NAŠ KONTAKT

            

Produkcija: oglaševalska agencija CONNECTA